Masszázs

És Access Bars stresszoldó kezelések Budapest 16. kerület

Egyedülállóan hétvégén, vasárnapi időpontokkal várlak, hogy valóban le tudd tenni a hétköznapi stresszt.

Szia!
Farkas Éva vagyok , 15 éve foglalkozom
egyre több és több olyan tevékenységgel, ami az “egész-ségedet” szolgálja. 

Válasszd ki a legszimpatikusabb kezelést és vedd fel velem a kapcsolatot az oldal alján levő űrlap kitöltésével, várlak szeretettel.

Válogass akár 3 féle talpmasszázs, különböző olajos masszázsok közül

A legutóbbi kedvencem a Starholistic Masszázs, amit Magyarországon az elsők között sajátítottam el.

Minden tevékenységemre masszázs bérlet is váltható.

Hozzám nem csak egy masszázsra jelenkezel be

Komplex (testi-lelki) szemléletmód

Az első alkalommal egy állapotfelmérést is végezhetünk, hiszen minden minden ember más és más kihívással érkezik.

Hivatásom, hogy testi-lelki egyesúlyba kerülj, és ehhez felhasználjam minden létező tudásomat és technikámat, amit a 15 év alatt elsajátítottam.

Barátságos, kellemes hangulat

A budapesti Pilates Fitness Stúdióban várlak, ahol ingyenes a parkolás és nyugodt a környezet. Ha eljössz, erőltetés, nyomás nélkül segítek ellazulni.

Hétvégi időpontokkal várlak

Egyedülállóan vasárnap is tudlak fogadni, így nem kell a fárasztó munka után még ide sietni. Segítek elengedni végre el a hétköznapi stresszt.

Akár komplex kezelés csomag

Hosszútávú valódi lelki szintű segítségnyújtáshoz egy masszázs nem biztos, hogy elég. Legyen szó Access Bars kezelésről, közel 30 féle Access Consciousness testkezelésről, többféle állapotfelmérésről, (kiemelve az ITOVI-t, aminek eredményei alapján biztonsággal tudom ajánlani a DoTerra esszenciákat, vitaminokat, táplálékkiegészítőket.) 

Az összes tudásomat gyúrtam az ÉVERI TECHNIK kúra csomagba, hogy Te ki tudjál teljesedni az életed minden területén. 

Frissítő talpmasszázs

Lábaink állandóan terhelés alatt állnak, ezért különös figyelmet érdemelnek.
Kellemes, pihentető, frissítő talp masszázs után, lábaid megkönnyebbülnek, pihentebbek. Foglalj időpontot!

5.000 Ft / 30 perc

Talpmasszázs a reflexzónák sorrendjében

Egész testünk kivetülését megtaláljuk a talp és lábhát felületén. Ezen reflexzónákat masszírozva stimuláljuk a test minden szervét és szervrendszerét, így javítva azok funkcionális működését.

A reflexmasszázs fokozhatja az immunrendszer működését, frissíti és lazítja szervezetünket. A talpmasszázs elősegíti a szervezet méregtelenítését, számos problémára nyújthat prevenciót.

7.000 Ft / 60 perc

STARHOLISTIC® masszázs

Magyarországon elsők között végeztem el a tanfolyamot, hogy a kezeléseim tárházát bővítve dolgozhassak ezzel a fantasztikus energetikai masszázzsal.

Mi a jó ebben Neked? 

 • Égi és Földi energiákkal harmonizál és tölt így könnyebben tolerálható a most tapasztalható felgyorsult energetikai világ  hatásait.
 • A test jobb és bal oldalát harmonizálja
 • Nem használ fájdalmas masszázs fogásokat, sőt..
 • Az agy jobb és bal agyféltekéjét összehangolja
 • A testen belüli és a testen kívüli energiákat harmóniába hozza
 • Csakrákat tisztít és energetizál
 • Testi, lelki szellemi és energetikai blokkokat old
 • Görcsoldó, gyulladáscsökkentő
 • Csökkenti a félelemfaktorokat
 • Immunrendszert tápláló
 • Keringésjavító
 • Stresszoldó

….és megannyi más kellemes hatása van

 17.000 Ft / 60 perc

Csakraharmonizáló lazító talpmasszázs

„Ha egy ember lábát fogod, a lelke van a kezedben”

A talpcsakra masszázs kezelési módszer képes a csakraenergiákat oly módon befolyásolni, hogy harmóniát teremtsen lelkünkben.

Hatására pozitív tudatállapot változás áll be, az új és harmonikus rezgésterület nyomán mentesülünk a betegségektől, lelki összhangra teszünk szert.

A Masszázs 100%-is tisztaságú illóolajos lábáztatással kezdődik és 40 percet vesz igénybe. 

7.000 Ft / 45-60 perc

aromatouch technique

Az Aromatouch technique egy szabadalmaztatott módszer az esszenciális olajok alkalmazására, az eljárást Dr. David Hill fejlesztette ki.

Amikor a fizikai érintést és az esszenciális olajok használatát ötvözzük, segít minket ellazulni, testileg lelkileg megújulni.

Az Aromatouch technique nemcsak remekül ellazít, hanem egyensúlyba hozza szervezetünk működését, ezáltal támogatja immunrendszerünket, továbbá tökéletes megoldást nyújt stressz vagy energiahiány kezelésére is. Sokan masszázsnak nevezik, de inkább a finom érintések technikája az elmélyült relaxció elérése érdekében.

Felhasznált olajok: Balance (lucfenyő, kámfor -Ho Wood, tömjén, kék varádics, kék kamilla, frakcionált kókuszolaj) Levendula Teafa On Guard (vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz, rozmaring) Aromatouch (ciprus, borsmenta, majoranna, bazsalikom, levendula, grapefruit) Deep Blue (kúszó fajdbogyó, kámfor, borsmenta, kék varádics, német kamilla, olasz szalmagyopár, osmanthus) Vadnarancs és Borsmenta.

Az illó olajok felvitele a hátra ill. a talpra történik egy kb. 60 perces kezelés során, mely finom érintésekkel fokozza a gyógynövények hatását. A bőrkontaktus mind a testben, mind a lélekben bizonyos változásokat eredményez. Egy szeretetteljes érintés hatására olyan speciális hormonok áramlanak szét szervezetünkben, melyek jó közérzetet és boldogságérzetet keltenek, s még a túlfeszített idegrendszer is ellazulással reagál rájuk.

A kezelés ára: 9.000 Ft

Karácsonyi ajándékutalvány

Ki ne örülne egy kis énidőnek?

Ajándékozz egy kis kényeztetést, kikapcsolódást.
Idén is elkészítettük a karácsonyi masszázs ajándékutalványunkat,
tetszőleges összeggel feltöltve vásárolhatóak.

Visszajelzések

{

Évi szeretetteljes személyisége, szakértelme miatt járok hozzá rendszeresen talpmasszázsra. A kezelés alatti beszélgetéseink, a harmónikus környezet, mind nagyon jó hatással vannak rám. A meglévő, más módszerek kipróbálásával nem enyhülő egészségi problémám megoldódni látszik. Mindenkinek, egészségeseknek is bátran ajánlom!

Andrea Zita Katona

Masszázs és Access testkezelések nagyon jók, ajánlom! Évi nagyon kedves, segítőkész, kedvelem, szeretem! Hangulatos, szép környezet, ajánlom Mindenkinek!

Tóth Ágnes

Évi kedves, nyugodt kisugárzása nagyon sokat segít az ellazulásban. A kezelés alatt nagyfokú nyugodtságot éreztem. A kezelés végére teljesen kisimultan, feltöltve, energiadúsan hagytam el a stúdiót. Ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki kezeléseket, mert nem fog csalódni!

Szvoboda Gréta

Kellemes környezet, teljes relaxáció, profi szakértelem.
Évi nagyon kedves, lelkes masszőr, aki nagyon jó technikával masszíroz.
Csak ajánlani tudom.

Jóvér – Soós Anett

Évinél a masszázs és testkezelések alkalmával a vele eltöltött idő pozitívan hat rám. Kezelései hozzá segítenek a stresszes mindennapok könnyebbé tételében, a nehéz helyzetek lekűzdésében. Minden alkalommal megtapasztalom szakmai felkészültségét.

Tomisa Lívia

Mikor utunk találkozik, és a „véletlenek” alkalmával lelkem hangja hozzád irányít, úgy érzem, kicsit hazatalálok.. Pontosan arra a világoskék bárányfelhőmre, ahonnan olyan jól esik lábat lógatva megpihenni. Embernek lenni nem könnyű hivatás. A sok felesleges behatás, álruhás impulzus eltérít arról az útról, amin végig kell menni ebben az életöltőben. Az Access Bars számomra egy lélekemelő-harmonizáló kezelés, egy olajos lélekmasszázs. Továbbá egy irányt mutató és homlokra csapós „Aha-élményt” felismerő terápia. Tőled minden egyes alkalommal megkapom azt a bizonyos „lélek-löketet”, amire pont akkor, pont abban az időben szükségem van. Köszönettel tartozom!

Ifi-Rádi Eszter

Ma is csodálatos Facelift kezelést kaptam, ami kisimította testem és lelkem ráncait Hálás köszönet érte. Mindenkinek jó szvvel ajánlom bármelyik kezelésedet,Legyen az Bars, vagy a mszzázsok bármelyike, mert kezeidből árad az energia, ami frissít, gyógyít és regenerál! Mégegyszer: nagyon köszönöm!

Kiss Mária

A Studióba lépve nyugott harmonikus érzés kerít hatalmába. Évi profi kezelései már több mint két éve az életem részévé váltak. A lelki problémáim, végtag fájdalmaim kezelésének mesterének tartom. Probáld ki tapasztald meg.Tiszta lelkiismerettel szeretettel ajánlom.

Pintér Ildikó

Évikével legalább 20 éve ismerjük egymást. Mióta az ACCESS-szel foglalkozik,gyakrabban találkozunk. Kedves, empatikus lénye képes arra, hogy már a kezelés előtt ellazuljak és eltörpüljenek a problémáim. Nagyon szeretek Hozzá járni, szeretem, hogy a segítségével egy új, szebb valóságot teremthetek magamnak. Őszintén és tiszta szívből merem ajánlani bárkinek, biztos vagyok benne, hogy már az első pillanatokban megtalálják a közös hangot. Évike egy varázsló!

Balogh Andi

Évi nagyon gondoskodó, körültekintő, alapos gyógyító. A javasolt termékek sokat segítettek panaszaim orvoslásában.Mindenkinek csak ajánlani tudom őt!

Dr. Apai Erzsébet

Évi kedvessége és tudása maximális, a vele töltött idő felemelő ,gyógyító. Akármiről legyen szó mi a tárházában fellelhető, Access, DoTerra ,ITOVI, Masszázs stb, mindenben nagy hozzájárulás.Tiszta szívből ajánlom mind Budapesten, mind Marcaliban!

Annamária Geschitz

Keszthely környékén kerestem Bars kezelőt, így találtam rá Évire Marcaliban. Első pillanattól fogva meg volt a szimpátia. Nagyon jó energiákkal rendelkezik, és végtelenül segítőkész. 🙂 Fontos neki, hogy a páciens elégedetten lépjen ki a kezelésről.
A kezelések után mindig sokkal könnyebbnek, felszabadultabbnak, lehetőségekhez még nyitottan állóbbnak érzem magam. Csak ajánlani tudom! 🙂 🙏

Zsófia Weber

Kapcsolatfelvétel / időpontfoglalás

kapcsolat masszázs

Contact

Phone

+36304691191

Email

everi.hu@gmail.com

Address

Budapest 1163 Talpfa utca 1.

Díjmentes parkolással, nyugodt és csendes környezettel

Díjmentes parkolással, nyugodt és csendes környezettel

OTP Szép kártya és bankkártya elfógadóhely