access body

Míg a Access Bars®-kezelés során az életünk valamennyi területéhez kapcsolódó nézőpontjainkat engedjük el, a testkezelések során egy-egy adott területet célirányosan kezelünk.

Mire is hatásosak az Access testkezelések?

✔️Feloldja a programozást, ami visszatartja a dolgokat a változástól
✔️
Olyanná változtatja a dolgokat, amik hozzájárulások lehetnek számodra
✔️
Megerösít abban, hogy felfedezd a saját éberségedet a különféle energiákra
✔️
Táplálja azt a potenciát, hogy érzékelsz, tudsz, létezel (megélsz) és befogadsz
✔️
Képessé tesz a testi és lelki terhek elengedésére

Az Access Bars és testkezelések ára 15.000 Ft 

„Hogyan lehetne ez még sokkal jobb?”

Az Access body kezelések a teljesség igénye nélkül

Háromszoros sorozatrendszerek

 • Ez az energia az érzelmi sokkok és traumák törlésére alkalmas.  Aki nem tud túllépni, elengedni,bezárja a testébe és újra és újra éli a fájdalmat, az élményt, fizikailag, érzelmileg, vagy egyszerre a kettő. Ezt kulcsolja ki a háromszoros sorozatrendszerek testkezelés.

 

Jelenet vége balra el

 • A kezelés lényege, hogy letedd azokat a terheket, amelyeket az életed során magadra pakoltál. Segít, hogy el tudd engedni azokat az élethelyzeteket, vagy konkrét személyeket, amik vagy akik ideje lejárt az életedben, valamiért mégsem tudod energetikailag leválasztani magad. Legyen szó szakításról, munkahely elvesztéséről, vagy egyszerűen arról, hogy unos untalan ugyanazokat a jeleneteket éled az életedben.

 

 Zsírsejtek eltörlése

 • A testkezelés energiája azokat a zsírsejteket oldja fel a testünkben, amelyekben az érzelmeket, bántalmazásokat, az előző szintekből hozott sérelmeket, traumákat, kiskorunktól összegyűjtött a testünkkel kapcsolatos megítéléseket, fájdalmakat, bántásokat  zártunk be. A kezelés hozzásegít a fogyáshoz és az érzelmi traumák oldásához.

 

Access Facelift

 • Itt az Access Consciousness rendszerében a legösszetettebb energia-kombinációt futtatjuk, eltörölve minden belső problémádat, ami az arcodon ráncként mutatkozik. Facelift kezelés a csodás bőrért és a kisimult arcért.

 

MDDM

 • Az MDDM egy erőteljes méregtelenítő testkezelés.(sejtek lebontása és újraépítése) Segítségével megváltoztathatjuk a környezetünkben jelenlévő molekulák szerkezetét, így a szervezetünkbe élelmiszerekkel, gyógyszerekkel, ivóvízzel, stb. bekerülő különböző toxinok szerkezetét is. A felhalmozódott méreganyagokat könnyedén ki tudjuk vezetni a testünkből.

 

MTVSS

 • Az MTVSS energiája aktiválja az immunrendszer helyes működését és hozzájárul a test öngyógyító folyamatainak beindításához. Ez az energia helyreteszi a test félreműködéseit, kiveszi a fájdalmat és a szenvedést, hatására betegségek múlnak el.

 

MIMIKRI

 • Az átvett, generációkon át öröklődő, másolt minták törlése. A kezeléssel minden olyan dolgot törlünk,- legyen az viselkedés, érzelmi reakció, testalkat, stb.-, amit a szüleinktől, nagyszüleinktől, testvérektől, vagy bárkitől, aki hatással van az életünkre átvettünk. 

 

90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása

 • Egy nagyon finom energetikai kezelés segít intenzív szellemi munka esetén, tanulásnál, idegen nyelv tanulásban, vizsgaidőszakban, stb.. Az információt a tudatalatti elméből segíti a felszínre hozni.

 

Függőségek elengedése, függőségoldás energetikai testkezelés

 • A testkezelés testi, lelki és szellemi függőségek oldására alkalmas. Ha a függőségekre gondolunk eszünkbe jut a kávé, a drog, az alkohol, de ide sorolhatjuk a társ-, a kapcsolati-, a szex függőségeket, a vásárlási szenvedélyt, televízió és számítógép, valamint játék és gép függőséget is, valamint a tökéletesség mánia és önbüntetés is ide sorolható.

 

Méreganyagok kivezetése a szervezetünkből

 • Rengeteg méreganyag terheli a testünket, ami hatással van annak működésére. Részben a toxikus amalgámok felelősek a testben megjelenő rákért. Ez a kezelés segíthet semlegesíteni a kompenzációs elsodródásokat, hozzájárulás lehet a méreganyagok, toxikus amalgámok kivezetéséhez a testből és élelmiszerekből. 

 

Az RNS minden módosításának elpusztítása és megsemmisítése 

 • A „Vakcinakezelés”  újabb, de aktualitását nem vesztő testkezelése az Accessnek.  Lehetővé teszi, hogy az olyan vegyületek amelyek mérgezőek a tested számára kiürüljenek és minden amire nincs szüksége a testednek képes kivezetődni onnan.

 

Helyzeti FEPaSoP-ok

 • A helyzeti FEPaSoP-ok (Fogyatékossá tevő, Entropikus, Paralizáló, Sorvasztó, Pusztító) olyan pozíciók, amiket bármilyen témában felvettél, ezzel elkezdted fogyatékossá tenni magad azzal kapcsolatban, ami történhet. Ez a valóság azt mondja, hogy csak akkor van igazad és nem tévedsz, ha megvan a helyes fix nézőpontot, és ennyi! Ezért az egész életedet azzal töltöd, hogy megszerezd a helyes nézőpontot, a helyes pozíciót, és ezzel beilleszkedhetsz, nyerhetsz, és nem veszíthetsz. Ha ez megvan, minden rendben. Kivéve, hogy ez az oka annak, hogy nem működik az életed.

 

Látás helyreállítása

 • Ez a testkezelés javítja a látást, hozzájárul a szem problémáinak megoldásához és a tisztánlátásunk, az éberségünk erősödéséhez. 

 

Agyokrácia eltörlése

 • Ha nem tudsz meditálni, és nem tudod lecsendesíteni az állandó belső zajt az elmédben,  akkor ez a testkezelés Neked való!
  Szinte sosem vagyunk a jelenben, nem tudjuk megélni azt a pillanatot, amelyben benne vagyunk. Fejben állandóan vagy a múltban vagyunk – mit lehetett volna másképp csinálni, mi lett volna, ha – , vagy a jövőn rágódunk, aggódunk, kivetítünk, forgatókönyveket gyártunk. Az agyokrácia eltörlése, illetve az előagy kapacitásának növelése segít, hogy kiszakadjunk az elme börtönéből, és kitisztítsuk a testünkre vetített, testünkbe zárt, nekünk nem működő korlátozásokat.

 

Propriocepció

 • A propriocepció  az agy azon képessége, hogy érzékelje a test különböző részeinek egymáshoz viszonyított helyzetét, és mozgását. Segítségével sötétben is tudjuk, hol vagyunk a térben, ez a stabilitásunk alapja,  hatodik érzéknek is nevezik.  Fizikai sérüléskor sérülhetnek a proprioceptív receptortok, amik azután nem, vagy tévesen szolgáltatnak információt az agynak. Ebből következik, hogy a sérülést követően amint lehet, el kell kezdeni a fejlesztését. Energetikai szinten ez a kezelés fejleszti a tudatalatti tudatosságát, kifinomítja az érzékelést a test összehangolt működésére. 

 

Az összes MI által előidézett megtestesült vélelmezett valóság eltörlése és megsemmisítése

Az összes megtestesült reaktív valóságok szükségének eltörlése és megsemmisítése

A Nagy 5-ös testkezelés

stb..