Access Bars

Budapest 16. kerület

Mikor, hol és kinek hittük el, hogy nem érdemeljük meg, hogy jól érezzük magunkat, hogy jól éljünk, és hogy mindezt teljes könnyedséggel meg tudjuk teremteni?

Mikor tudok segíteni Access Bars facilitátorként?

Várandóság vagy tervezése

 • Tervezitek a gyermeketek érkezését, néha erőt vesz a kétség és a félelem ezzel kapcsolatban?
 • Nem sikerül a fogantatás és azon aggódsz?
 • Várandósan félelmeid vannak, hogy a születendő gyermekeddel minden rendben legyen?
 • Szülés előtt állsz és baljós gondolataid, félelmeid vannak?
 • Megszületett a kisbabád és kialvatlan, fáradt, boldog, de kimerült vagy?

Gyermeked kihívásai

 • Felzaklattak Téged vagy gyermekedet az iskolakezdés kíhívásai?
 • Gyermekeden észreveszed a koncentrációhiány jeleit? Ezért nehezebben tanul?
 • Felmerült gyermekednél az ADHD, diszlexia, egyéb nevelési nehézség?
 • Nem tudsz mit kezdeni gyermeked kamaszkori váltakozó érzelmi hullámaival? Esetleg ő nem tud ezekkel mit kezdeni?
 • Középiskolai, felsóoktatási intézménybe felvételizel és félsz ettől az egész helyzettől?

Felnőttkori Mentális egészség

 • Változókori tünetek gyötörnek?
 • Betegség,
 • egészség,
 • hipochondria….

A munkám, hogy hozzájárulhassak neked, hogy meglásd, van erőd… Van erőd, hogy változtass a dolgokon.

Mi lenne, ha annyira tisztelnéd magad, hogy egy pillanatra sem engednéd meg magadnak a szorongást?

Mi lenne más lehetséges, ha bíznál magadban?

Ha soha nem ítélkeznél magad felett? Ha megengedésben lennél önmagaddal és másokkal is?

Egyedülállóan hétvégén, vasárnapi időpontokkal várlak, hogy valóban hasznos legyen a hétköznapok okozta stressz kezelése.

4 éve vártunk gyermekáldásra, amikor 2023 tavaszán megismertem Évit, és kipróbáltam az Access Bars kezelést nála.
Már az első alkalommal határozottan éreztem a jótékony hatását. 3-4 alkalom után 2023 decemberben megfogant a kisbabánk. Hiszem , hogy ebben nagy szerepe volt az Access Bars kezeléseknek. Bátran ajánlom mindenkinek és természetesen Évit is!

H. Ildikó

Hogyan segít az Access Bars?

Ez egy gyengéd érintéses testkezelés, mely során a kezelő érinti a fejeden bizonyos pontokat, Te csak relaxálsz és befogadsz! Kiváló technika szorongás ellen.

Van 32 pont az emberi fejen, amely minden életterületet lefed (beidegződések, pénz, kreativitás, kapcsolatok, hála, öröm-szomorúság.. stb). Ezen pontok megérintése feloldja a nézőpontjaidat, hitrendszereidet, melyek korlátoznak abban, hogy csodás legyen az életed…

Amikor a „bárjaidat” futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ez lehetővé teszi azt, hogy minden valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses összetevői hozzáférhetőek legyenek.

M

korlátozó gondolatok, érzelmek, tudatalatti blokkok

M

szorongás oldása: fájdalmak, ítélkezések, előítéletek,

M

hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál.

Szeretnél ezektől megszabadulni?

Élj végre egy olyan életet, ahol a stresszkezelés hatására

Elillan a stressz

Javul az alvásminőség

Könnyedebbnek érződik minden

Feloldódnak a berögződött nézőpontjaid

Javulnak az emberi kapcsolataid

újra jó lesz élni..

A testünket időnként méregtelenítjük, de mi van a lélekkel?
Access bars kezeléssel a lélek méregtelenítésére hívlak, hogy véglegesen elköteleződhess az élethez. Hogy soha ne hátrálj meg, soha ne szállj ki, soha ne add fel.

Kinek ajánlom az Access Bars kezelést?

Szeretnéd, hogy a gyermeked könnyebben boldoguljon az iskolában? Jobb jegyeket szerezzen? Szeretnéd, hogy stressz nélkül feküdhessen le esténként? Legjobb, ha együtt jöttök kezelésre! A gyerekek 4-szer gyorsabban befogadják az energiát.

Stressz csökkentése, depresszió ellenszere

Alvásprobléma, szorongás kezelése, Szorongás ellen

ADHD, autizmus, testi tünetek

Az Access Bars kezelés ára 15.000 Ft / alkalom

Évikével legalább 20 éve ismerjük egymást. Mióta az ACCESS-szel foglalkozik,gyakrabban találkozunk. Kedves, empatikus lénye képes arra, hogy már a kezelés előtt ellazuljak és eltörpüljenek a problémáim. Nagyon szeretek Hozzá járni, szeretem, hogy a segítségével egy új, szebb valóságot teremthetek magamnak. Őszintén és tiszta szívből merem ajánlani bárkinek, biztos vagyok benne, hogy már az első pillanatokban megtalálják a közös hangot. Évike egy varázsló!

Balogh Andi

Mikor utunk találkozik, és a „véletlenek” alkalmával lelkem hangja hozzád irányít, úgy érzem, kicsit hazatalálok.. Pontosan arra a világoskék bárányfelhőmre, ahonnan olyan jól esik lábat lógatva megpihenni. Embernek lenni nem könnyű hivatás. A sok felesleges behatás, álruhás impulzus eltérít arról az útról, amin végig kell menni ebben az életöltőben. Az Access Bars számomra egy lélekemelő-harmonizáló kezelés, egy olajos lélekmasszázs. Továbbá egy irányt mutató és homlokra csapós „Aha-élményt” felismerő terápia. Tőled minden egyes alkalommal megkapom azt a bizonyos „lélek-löketet”, amire pont akkor, pont abban az időben szükségem van. Köszönettel tartozom!

Ifi-Rádi Eszter

Minden 5. Access Bars kezelés mellé ajándék talpmasszázs

Hűségkártyával várlak szeretettel, amivel maximalizáljuk stresszoldást, elengedést. 

Gyakran ismételt kérdések Access Bars® kezelésről

LEHET-E KISMAMÁKNAK A BAROKAT FUTTATNI?

Igen! Azok a nők, akik rendszeresen kaptak Bars kezelést, rövidebb, könnyebb szülésről számoltak be, és sokan közülük elkerülték a császármetszést.

SZORONGÁS ELLEN JÓ AZ ACCESS BARS?

Határozottan igen! A mélyelaxációs technikával azonnal segítek a szorongás leküzdésében, stressz oldás technikával. 

EGYNÉL TÖBB KEZELÉS SZÜKSÉGES?

Az Access és a Bars teljes mértékben a szabad választásról szól. Nem kell tenned semmit. Azok profitáltak legtöbbet a Barsból, akik rendszeresen csinálták. Rajtad múlik.

VAN-E A BARSNAK HATÁSA A MENTÁLIS, ÉS PSZICHÉS PROBLÉMÁKRA?

problémával küzdő embernek sikerült abbahagyni a gyógyszerek szedését, és fantasztikus változásokat éltek meg. Természetesen arra kérünk, hogy minden ilyen esetben feltétlenül konzultálj az orvosoddal.

ÁRTHAT-E A BARS?

Nem. A Barst nem lehet rosszul csinálni, és nem lehet vele ártani senkinek.

VAN-E OLYAN EMBER, AKINEK NEM TANÁCSOS A BÁRJAIT FUTTATNI?

Csak azoknak, akik nem hajlandók erre, vagy nem érdeklődnek ez iránt.

HONNAN TUDOM, HOGY MIT VÁRHATOK EGY KEZELÉSTŐL?

Nem tudhatod! Minden Bars kezelés más, és nem lehet pontosan megjósolni, hogy mi fog „történni”. A legközelebbi támpont, amit mondani lehet róla az, hogy a legrosszabb esetben úgy érzed majd, mintha egy jó masszázst kaptál volna, a legjobb esetben az egész életed megváltozik. Kiváló technika szorongás leküzdésére, szorongás ellen.

TUD-E A BARS FIZIKAI SZINTEN BETEGSÉGEKET GYÓGYÍTANI, ÉS FÁJDALMAT MEGSZÜNTETNI?

Az Access Bars a tudatosságot segíti elő, ami ezek közül bármit meg tud változtatni. Vannak olyan fizikai betegségek, amik egyetlen Bars kezelés alatt megváltoztak, például gerincferdülés, aminek eredménye lett egy 1-2 cm-es magasságnövekedés, egy csámpás láb problémája megoldódott, amire az orvosok műtétet javasoltak, és mindenféle megkönnyebbülés és fájdalmak megszűnése a különféle testrészekben is előfordult már.

Sokan használták az Access Barst az Access Consciousness más eszközeivel együtt arra, hogy „gyógyíthatatlan” betegségeket tüntessenek el, mint pl. a rák, a krónikus fáradtság, a depresszió, vagy a bipoláris zavar.

HONNAN TUDOD, HOGY HÁNY KEZELÉS KELL AHHOZ, HOGY VALAMI MEGGYÓGYULJON?

Még egyszer, nem lehet tudni! A betegség tünetei akkor fognak eltűnni, amikor te és a tested hajlandók lesztek elengedni minden elképzelést (bármelyik életedből származó gondolatot, érzelmet, érzést, hitrendszert, döntést, ítélkezést), ami a nem kívánt állapotot a helyén tartja.

Ez a folyamat nem lineáris, ami azt jelenti, hogy vannak olyanok, akik ugyanazt az állapotot egy kezelés alatt készek elengedni, míg másoknak ez sok alkalomba telik. Ez egyszerűen nem egyforma. Bár arra van lehetőség, hogy egy Access Bars kezelést egy bizonyos ügynek, vagy tünetnek szenteljünk. Az eredmények attól a személytől, és annak a személynek a testétől függenek, aki a kezelést befogadja.

Visszajelzések

{

Évi szeretetteljes személyisége, szakértelme miatt járok hozzá rendszeresen talpmasszázsra. A kezelés alatti beszélgetéseink, a harmónikus környezet, mind nagyon jó hatással vannak rám. A meglévő, más módszerek kipróbálásával nem enyhülő egészségi problémám megoldódni látszik. Mindenkinek, egészségeseknek is bátran ajánlom!

Andrea Zita Katona

Masszázs és Access testkezelések nagyon jók, ajánlom! Évi nagyon kedves, segítőkész, kedvelem, szeretem! Hangulatos, szép környezet, ajánlom Mindenkinek!

Tóth Ágnes

Évi kedves, nyugodt kisugárzása nagyon sokat segít az ellazulásban. A kezelés alatt nagyfokú nyugodtságot éreztem. A kezelés végére teljesen kisimultan, feltöltve, energiadúsan hagytam el a stúdiót. Ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki kezeléseket, mert nem fog csalódni!

Szvoboda Gréta

Kellemes környezet, teljes relaxáció, profi szakértelem.
Évi nagyon kedves, lelkes masszőr, aki nagyon jó technikával masszíroz.
Csak ajánlani tudom.

Jóvér – Soós Anett

Évinél a masszázs és testkezelések alkalmával a vele eltöltött idő pozitívan hat rám. Kezelései hozzá segítenek a stresszes mindennapok könnyebbé tételében, a nehéz helyzetek lekűzdésében. Minden alkalommal megtapasztalom szakmai felkészültségét.

Tomisa Lívia

Mikor utunk találkozik, és a „véletlenek” alkalmával lelkem hangja hozzád irányít, úgy érzem, kicsit hazatalálok.. Pontosan arra a világoskék bárányfelhőmre, ahonnan olyan jól esik lábat lógatva megpihenni. Embernek lenni nem könnyű hivatás. A sok felesleges behatás, álruhás impulzus eltérít arról az útról, amin végig kell menni ebben az életöltőben. Az Access Bars számomra egy lélekemelő-harmonizáló kezelés, egy olajos lélekmasszázs. Továbbá egy irányt mutató és homlokra csapós „Aha-élményt” felismerő terápia. Tőled minden egyes alkalommal megkapom azt a bizonyos „lélek-löketet”, amire pont akkor, pont abban az időben szükségem van. Köszönettel tartozom!

Ifi-Rádi Eszter

Ma is csodálatos Facelift kezelést kaptam, ami kisimította testem és lelkem ráncait Hálás köszönet érte. Mindenkinek jó szvvel ajánlom bármelyik kezelésedet,Legyen az Bars, vagy a mszzázsok bármelyike, mert kezeidből árad az energia, ami frissít, gyógyít és regenerál! Mégegyszer: nagyon köszönöm!

Kiss Mária

A Studióba lépve nyugott harmonikus érzés kerít hatalmába. Évi profi kezelései már több mint két éve az életem részévé váltak. A lelki problémáim, végtag fájdalmaim kezelésének mesterének tartom. Probáld ki tapasztald meg.Tiszta lelkiismerettel szeretettel ajánlom.

Pintér Ildikó

Évikével legalább 20 éve ismerjük egymást. Mióta az ACCESS-szel foglalkozik,gyakrabban találkozunk. Kedves, empatikus lénye képes arra, hogy már a kezelés előtt ellazuljak és eltörpüljenek a problémáim. Nagyon szeretek Hozzá járni, szeretem, hogy a segítségével egy új, szebb valóságot teremthetek magamnak. Őszintén és tiszta szívből merem ajánlani bárkinek, biztos vagyok benne, hogy már az első pillanatokban megtalálják a közös hangot. Évike egy varázsló!

Balogh Andi

Évi nagyon gondoskodó, körültekintő, alapos gyógyító. A javasolt termékek sokat segítettek panaszaim orvoslásában.Mindenkinek csak ajánlani tudom őt!

Dr. Apai Erzsébet

Évi kedvessége és tudása maximális, a vele töltött idő felemelő ,gyógyító. Akármiről legyen szó mi a tárházában fellelhető, Access, DoTerra ,ITOVI, Masszázs stb, mindenben nagy hozzájárulás.Tiszta szívből ajánlom mind Budapesten, mind Marcaliban!

Annamária Geschitz

Keszthely környékén kerestem Bars kezelőt, így találtam rá Évire Marcaliban. Első pillanattól fogva meg volt a szimpátia. Nagyon jó energiákkal rendelkezik, és végtelenül segítőkész. 🙂 Fontos neki, hogy a páciens elégedetten lépjen ki a kezelésről.
A kezelések után mindig sokkal könnyebbnek, felszabadultabbnak, lehetőségekhez még nyitottan állóbbnak érzem magam. Csak ajánlani tudom! 🙂 🙏

Zsófia Weber

Kapcsolatfelvétel

kapcsolat kezdőlap

Figyelem!
A kapcsolatfelvétel akkor tekinthető sikeresnek, ha az „Elküld” gomb megnyomását követően kiírja a weboldal, hogy sikeres kapcsolatfelvétel!
Lehet, hogy a küldés gombot kétszer is meg kell nyomni.

Contact

Phone

+36304691191

Email

everi.hu@gmail.com

Budapest 1163 Talpfa utca 1.

Díjmentes parkolással, nyugodt és csendes környezettel

Díjmentes parkolással, nyugodt és csendes környezettel

OTP Szép kártya és bankkártya elfógadóhely