Sokunknak ismerős lehet az érzés, amikor eluralkodik rajtunk a félelem vagy szorongás. Ezek képesek megakadályozni bennünket abban, hogy jól éljük és élvezzük az életet és elérjük az áhított boldogságot. Ismerd meg az 5 Access Bars módszert és 1 aromaterápiás technikát, amelyek segíthetnek elengedni ezeket a nehéz érzéseket.

#1 Access Bars módszer: kezelés

Az Access Bars egy hatékony kezelési módszer, amelynek segítségével elengedhetjük a félelmeinket és szorongásainkat.

Ez a fejünkön található 32 Access Bars pont érintésére épül. Ezen pontok stimulálásával hozzáférünk az elménkben raktározott korlátozó gondolatokhoz, érzésekhez, hiedelmek sokaságához. Az Access Bars kezelés segít ezek feloldásában, nyugalmat és relaxációt hoz, ezáltal megszabadulhatsz a felesleges szorongástól.

#2 Access szóbeli eszköze  A „Kihez tartozik?”

Access Bars szóbeli eszköze A „Kihez tartozik?” kérdés arra ösztönöz Téged, hogy vizsgáld meg, mely aspektusok, emberek, helyek, dolgok, vagy érzések tartoznak hozzád valóban, és melyek nem.

A félelmeink, frusztrációnk 98%-ban nem hozzánk tartoznak, csak éberek vagyunk mások érzéseire, gondolataira és átvesszük azt. Ez a kérdés arra ösztönöz, hogy tudatosan nézzél rá arra, hogy melyek azok a dolgok az életedben, amelyek valóban a tieid, és melyek azok, amelyeket csak átvettél másoktól, hogy segíts rajtuk…

#3 Access mantra: „Az egész élet könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém”

Ez a mantra arra emlékeztet, hogy az élet öröm és könnyedség.
Amikor úgy érzed, hogy a félelem és szorongás eluralkodik rajtad, használd ezt a mantrát, hogy vissza tudjál zökkenni a pozitív és boldog gondolatokhoz. Ismételgetve ezt a mondatot, a figyelem egyre inkább az élet szépségére és lehetőségeire irányul.

#4 Őrült mondat: „Minden az ellenkezője annak aminek látszik és semmi sem az ellenkezője annak aminek látszik.”

Ez a mondat megkerülve a tudatos elménket arra hívja fel a figyelmet, hogy ne ragaszkodjuk mereven a dolgok látszatához.
Sokszor az élet komplexebb és többrétegűbb, mint amilyennek látszik. Ezért fontos lenne nyitottak maradnunk a lehetőségekre és a változásra, még akkor is, ha azt először nem értjük, vagy nehéznek érezzük.

#5 Hogyan lehet ez még ennél is jobb?

Ez a kérdés kinyitja a teret arra, hogy a jelenlegi helyzetünknél mindig jobbat és még jobbat teremtsünk.

Amikor szorongást vagy a félelmet választjuk, gyakran hajlamosak vagyunk az általában negatív forgatókönyvek felé terelődni. Ilyenkor fel kell tennünk magunknak a kérdést: Hogyan lehetne ez a helyzet még ennél is jobb?. Ez lehetővé teszi, hogy új nézőpontokat és jobb megoldásokat találjunk a problémáinkra.

5+1. Keresd meg a neked való esszenciát és szippants belőle mélyeket: A DoTERRA illóolajok

Segítenek a félelem és szorongás kezelésében. Válassz ki egy illatot, amelynek aromáját élvezed, és szippants belőle mélyeket 5 percen keresztül.  
A lélegzetvétel közben engedd, hogy a nyugtató és harmonizáló hatás elöntse tested és elméd terét.

Ezek olyan hatékony módszerek, amelyek segíthetnek abban, hogy megtaláld a belső békédet és elengedd a felelmeidet Fontos megérteni, hogy minden ember egyedi, és nem mindig ugyanazok a módszerek működnek mindenkor és mindenki számára.

Az Access Bars kezelés és az Access szóbeli eszközök, a DoTERRA illóolajok mind olyan lehetőségek, amelyek segítenek elengedni a félelmeinket és szorongásainkat.

Ne habozz kérni az Access kezelőd vagy a DoTERRA tanácsadód támogatását. Mi állunk rendelkezésedre, hogy segítsünk felderíteni a lehetőségeket és javaslatokat adjunk számodra a megfelelő módszerek, technikák és termékek kiválasztására és használatára.

Nézzünk rá nyitott szívvel és találjuk meg azt, ami a legjobban működik számodra. Így képes lehetsz kilépni a félelem és szorongás árnyékából, és teljes életet élni..

Ne félj megtenni az első lépést a pozitív változás felé és nyisd meg az ajtót a boldogsághoz!